Коледният дух очевидно вече е завладял семейство Бекъм. Преди броени дни

...
Коледният дух очевидно вече е завладял семейство Бекъм. Преди броени дни
Коментари Харесай

Как е изглеждала Виктория Бекъм като дете

Коледният дух явно към този момент е завладял семейство Бекъм. Преди броени дни стилната дизайнерка сподели очарователна снимка от предишното. Виждаме я като дете, облечена в костюм на снежен човек. На фотографията 48-годишната Виктория Бекъм театралничи пред камерата в тоалет, допълнен с шапка и шал.

" Вижте ме. Обратното преброяване до Коледа стартира. Остава по-малко от една седмица. Целувки ", написа госпожа Бекъм под фотографията. 

Подготвяйки се за сезона, Бекъм се причисли към три от децата си - Харпър (11 г.), и синовете Круз (17 г.), и Ромео (20 г.). на празнично празненство за нейната марка, Victoria Beckham Beauty.

Въпреки сладките фамилни фотоси, направи усещане отсъствието на четвъртия ѝ наследник - Бруклин (23 г.). Откакто се ожени за Никола Пелц, Бруклин все по-често отсъства от фамилните сбирки. По всичко проличава, че слуховете, че Виктория и Никола не се схващат, в действителност са правилни. 

По-рано този месец Виктория качи скришом сниман клип на брачна половинка си, който пее дружно с празничната класика на Марая Кери " All I Want For Christmas Is You ", до момента в който се мотае в лондонската кухня на двойката, напомнят от People.

47-годишният Дейвид в началото не вижда, че брачната половинка му снима видеото, на което той пее, до момента в който отпива кафе и гледа мобилния си телефон.

Всичко се трансформира, когато Дейвид се мъчи да хване един по-труден звук и Виктория се изкашля, с цел да притегли вниманието му, след което тя споделя: " Бориш се с високия звук, нали?! "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР